Εκτύπωση
PDF

25 Ιουνίου 2013

Συνάντηση ΚΕΟΣΟΕ με China National Sugar and Alcohol Group Corp. και Office of China Food and Drinks Fair

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες διείσδυσης των Coop Wines of Greece στην κινέζικη αγορά, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 κλιμάκιο της ΚΕΟΣΟΕ υποδέχθηκε

στις εγκαταστάσεις της (μετά από σχετική πρόσκληση που είχε υποβάλλει μέσω του «πρεσβευτή» των Coop Wines of Greece), ομάδα κινέζων επιχειρηματιών, οι οποίοι είχαν ήδη επισκεφθεί ανάλογους φορείς στη Γαλλία και την Ιταλία.

Η  China National Sugar and Alcohol Group Corp. εκτός του ότι είναι κύριος εξαγωγέας και διακινητής ζάχαρης στην Κίνα, δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την εισαγωγή οίνων ποιότητας στην κινέζικη αγορά με κύκλο εργασιών 1 δις € το 2012 με δίκτυο πωλήσεων στα κινέζικα ξενοδοχεία, στα σουπερμάρκετ και στα mall.

Η  China Food and Drinks Fair διοργανώνει δυο από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών  στην Chengdu, που πραγματοποιούνται την άνοιξη και το φθινόπωρο με στόχο τη δημιουργία γέφυρας μεταξύ της παραγωγής και του εμπορίου στην Κίνα με κύκλο συναλλαγών τα 2,5 δις € που επιτυγχάνεται μέσω των στενών επαφών με δίκτυο σημαντικών κινέζων αγοραστών.

Οι κινέζοι επιχειρηματίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ελληνική οινοπαραγωγή και την δυνατότητα συγκέντρωσης προσφοράς που παρέχεται μέσω των Coop Wines of Greece.

Δήλωσαν την επιθυμία τους για συνέχιση της συνεργασίας προσκαλώντας τους εκπροσώπους της ΚΕΟΣΟΕ στην έκθεση του φθινοπώρου στην οποία δήλωσαν ότι παρέχουν και δωρεάν χώρο για προβολή των Coop Wines of Greece.

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 230 επισκέπτες συνδεδεμένους