Εκτύπωση
PDF

16 Μαρτίου 2012

ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2012: «Social media και κρασί: Ανατρέποντας τους κανόνες επικοινωνίας»
Διαδραστικό σεμινάριο για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων στην
επικοινωνία του κρασιού στο πλαίσιο του Οινοράματος 2012

Μία ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη εκδήλωση εξοικείωσης με τα social media (κοινωνικά δίκτυα) και τον ολοένα σημαντικότερο ρόλο που διαδραματίζουν στην επικοινωνία του κρασιού διοργανώνει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου – Επώνυμο Ελληνικό Κρασί στο πλαίσιο του Οινοράματος 2012, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, ώρα 10.30-12.30, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΚΕΠ.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό σεμινάριο για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων και τη μοναδική ευκαιρία που δίνουν στους οινοπαραγωγούς να συνομιλήσουν απευθείας με καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Ο τρόπος που ο κόσμος ενημερώνεται, συζητάει και καταναλώνει κρασί έχει πλέον αλλάξει. Τα κοινωνικά δίκτυα αντικατέστησαν την παραδοσιακή δημοσιογραφική ή διαφημιστικού τύπου μονόδρομη επικοινωνία με έναν ανοιχτό, δημόσιο διάλογο στον οποίο ο καθένας μπορεί να συμμετέχει, αλλά κανείς δεν μπορεί να ελέγξει.

Σήμερα, οι διαδικτυακές κοινότητες γενικού ή ειδικού ενδιαφέροντος όπως το facebook, το twitter, το snooth κ.α., ασκούν τεράστια επιρροή, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε διεθνή ακροατήρια -διαμορφωτές της κοινής γνώμης, επαγγελματίες του εμπορίου, καταναλωτές- σε πραγματικό χρόνο και χωρίς κόστος.

Οι Έλληνες οινοπαραγωγοί οφείλουν να εκμεταλλευτούν τα social media ως
μία μοναδική ευκαιρία. Εάν όχι τότε θα κληθούν να τα αντιμετωπίσουν ως
μία αναπόφευκτη απειλή.

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο συμμετέχοντες θα κερδίσουν 3 ώρες συμβουλευτική υποστήριξη από τους ομιλητές της εκδήλωσης για το πώς να χρησιμοποιήσουν τα social media προς όφελος της δικής τους επιχείρησης.

Θα μιλήσουν: Γιώργος Βαρέλογλου - Business development director, Mindworks, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου - Σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας, Θόδωρος Λέλεκας - Δημοσιογράφος και blogger οίνου, Γιώργος Λυγεράκης – Co-founder Mobartia, Άννα Άγα, Community manager των New Wines of Greece, Mindworks. Συντονίζει: Έφη Λαζαρίδου - Marketing director, New Wines of Greece

Για τις παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Οινοράματος πατήστε εδώ:

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 211 επισκέπτες συνδεδεμένους