N. A. Δωδεκανήσου
Oινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου
Συνιστώμενες:
Αθήρι Β
Ασύρτικο Β
Μανδηλαριά Ν
(Αμοργιανό
Δουμπραίνα μαύρη
Κουντούρα μαύρη)
Μοσχάτο άσπρο Β (
Μοσχάτο Τράνι, μόνο στην οριοθετημένη περιοχή Ονομασίας Προελεύσεως Ελεγχομένη «Μοσχάτος Ρόδου»)
Cabernet Sauvignon N
Grenache rouge N
Syrah N
Ugni blanc B
(Trebbiano)
Eπιτρεπόμενες:
Διμηνίτης Ν
Μαλαγουζιά Β
Μαυροθήρικο Ν
Ραζακί Β
2
(Κέρινο)
Σουλτανίνα Β
2
Φωκιανό Ν
Cinsaut N
Chardonnay B
Merlot N
Mourverde N
Sauvignon blanc B
Tempranillo N