Εκτύπωση
PDF

6 Ιουνίου 2013

Συμμετοχή των Coop Wines στην INTERWINE 2013 – χρυσό βραβείο για την ΕΑΣ Πεζών

Με τη συμμετοχή των Coop Wines of Greece στην έκθεση INTERWINE 2013 που πραγματοποιήθηκε στην Καντώνα της Ν. Κίνας από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου να χαρακτηρίζεται ικανοποιητική, πλησιάζει στην ολοκλήρωση του το πρόγραμμα προβολής και προώθησης της Ομάδας των συνεταιρισμών που μετέχουν στο συγκεκριμένο brand.

Αν και η συμμετοχή επισκεπτών ήταν μικρότερη από την αντίστοιχη έκθεση του Νοεμβρίου του 2012, οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο και εκτός πλαισίου της έκθεσης, αξιολογήθηκαν θετικά από την ωριμότητά τους και το βάθος τους, ενώ ήδη πραγματοποιούνται οι πρώτες αξιόλογες συμφωνίες, αφού πλέον θεωρείται ότι το προηγούμενο διάστημα οι ενέργειες παρουσιάσεων και τοποθέτησης ήταν επιτυχημένες.    

Εν τω μεταξύ ακόμη μία φορά η Ένωση Πεζών ξεχώρισε με το βραβείο του ερυθρού ξηρού οίνου ΝΗΣΟΣ ΠΓΕ ΚΡΗΤΗ.
Το ΝΗΣΟΣ διακρίθηκε στα CHINA WINE & SPIRITS AWARDS με το GOLD MEDAL στην κατηγορία Best Value.
Το ΝΗΣΟΣ Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης ΚΡΗΤΗ παλαιώνεται σε βαρέλι για 6 μήνες και για άλλους 6 στη φιάλη ιδιαίτερου design. Παράγεται από την οινοποίηση της γηγενούς ποικιλίας Κοτσιφάλι και του κοσμοπολίτικουSyrah.

Το αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης ανάμεσα στον ήλιο, τη γη, τις ποικιλίες και τους Κρητικούς προσφέρεται για δοκιμή σε αυτή τη φιάλη. Το ζωντανό πορφυρό χρώμα, ο αρωματικός πλούτος και η γεμάτη γεύση καθορίζουν την μοναδική δύναμη αυτού του κρασιού.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δύο πρόεδροι της Δημοκρατίας της Κίνας , ο Hu Jintao και ο Jiang Zemin, έχουν επισκεφτεί την  ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ ΚΡΗΤΗΣ στο παρελθόν, όπου εξοικειώθηκαν με την παραγωγή και την τυποποίηση των κρασιών και του ελαιολάδου.

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 26 επισκέπτες συνδεδεμένους