keosoe

Εκτύπωση
PDF

11 Νοεμβρίου 2013

Λονδίνο, όταν ένα αποστακτήριο τζιν γίνεται ... οινοποιείο

«Οι καιροί αλλάζουν» δεν είναι το τραγούδι του Bob Dylan, αλλά ένα άρθρο των Financial Times που σχολιάζει τη μετατροπή ενός παλιού αποστακτηρίου του Λονδίνου,

που ειδικεύεται στην παραγωγή τζιν, σε οινοποιείο. Στα προάστια του Λονδίνου, το παλαιότερο αποστακτήριο Gilbey (τώρα brand Diageo) ανανεωμένο υπό την ηγεσία του Cliff Roberson, οινοποιού, που βλέπει την επιτυχία των brasseries, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Τα σταφύλια εισάγονται από αμπελώνα του εξωτερικού για οινοποίηση στο Λονδίνο, αφού η πρώτη παρτίδα (τρύγου 2013) ήρθε από την Ιταλία για να οινοποιηθούν τα πρώτα κρασιά του Λονδίνου.

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Ημερίδα ΚΕΟΣΟΕ

8 Φεβρουαρίου 2018

Σχέδια Βελτίωσης - Επενδύσεις

Δείτε εδώ το video

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Aμπελοοινικά Nέα

Tο νέο τεύχος της εφημερίδας της KEOΣOE

Δείτε εδώ

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 137 επισκέπτες συνδεδεμένους