Εκτύπωση
PDF

25 Μαΐου 2015

«On the Rocks», νέο αφρώδες "on ice" από τον συνεταιρισμό Sieur d'Arques

Ο συνεταιρισμός της Aude (Γαλλία) Sieur d'Arques παρουσιάζει για το καλοκαίρι ένα εντυπωσιακό ροζέ αφρώδη οίνο, προτείνοντάς το σαν ένα νέο ανθρακούχο ποτό " on ice " ή κοκτέιλ. Η προώθηση αυτού του νέου προϊόντος θα επιτρέψει στο οινοποιείο να στοχεύσει ειδικά στους νέους πελάτες. "Πιείτε το παγωμένο», είναι η πρόταση για απεριτίφ σε βραδιές με φίλους, υποστηρίζει ο συνεταιρισμός. Φόντο του το "παγωμένο αποτέλεσμα" θεωρήθηκε κατάλληλο για τον επιδιωκόμενο τρόπο κατανάλωσης.

"On the Rocks" είναι μια παλαιά μέθοδος που παρασκευάζεται από 100% Mauzac, "σπάνια ποικιλία σταφυλιού με αρώματα μήλου, μελιού και λευκών λουλουδιών." Περιέχει 6% αλκοόλ.

Το νέο προϊόν θα διανέμεται στα σούπερ μάρκετ από το Μάιο του 2015 με προτεινόμενη λιανική τιμή των 6,50 €.

Με ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν, το κρασί αντεπιτίθεται για να επικοινωνήσει στους νέους κυρίως καταναλωτές τον πλουραλισμό των δυνατοτήτων του με νέες προτάσεις, προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις.

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 124 επισκέπτες συνδεδεμένους