Εκτύπωση
PDF

22 Μαρτίου 2017

Συνεχίζει και εκτός Ελλάδας τις βραβεύσεις του ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου

Τρία ασημένια βραβεία για την ποιότητα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των κρασιών του πήρε ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου στον διαγωνισμό γευσιγνωσίας που έγινε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Prowein στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις οινικών προϊόντων στην Ευρώπη.

Ο συνεταιρισμός που συμμετέχει στην έκθεση, μετά από σχετική πρωτοβουλία της περιφέρειας Θεσσαλίας, με αντιπροσωπεία της οποίας επικεφαλής είναι ο πρόεδρος Αγ. Ραψανιώτης κατέκτησε τα ασημένια βραβεία για τα δύο νέα κρασιά Εύοσμον λευκό και ροζέ από την ερυθρή ποικιλία Μοσχάτο Τυρνάβου καθώς και για το Ρόδοινο που πάντα κερδίζει βραβεία σε διεθνείς εκθέσεις.

Τα νέα αυτά βραβεία που έρχονται να προστεθούν στα τρία χρυσά που κατέκτησε ο συνεταιρισμός για το Τσίπουρο στον πρόσφατο διαγωνισμό Θεσσαλονίκης, αποδεικνύουν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στο οινοποιείο που πλέον έχει καθιερώσει υψηλά στάνταρντς παραγωγής.

 

 

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 32 επισκέπτες συνδεδεμένους