Εκτύπωση
PDF

26 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΟΑΟ

Οι αναπτυξιακές προοπτικές του αμπελοοινικού κλάδου και τα ειδικότερα θέματα που συναρτώνται με αυτήν, όπως η έως τώρα πορεία και η περαιτέρω βελτίωση των εξαγωγών οίνου, ο εθνικός φάκελος και τα επενδυτικά προγράμματα καθώς και ο στρατηγικός σχεδιασμός για την αμπελουργία, θα βρεθούν στο επίκεντρο ημερίδας της Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ), την προσεχή Τρίτη (30-1-18). Στις εργασίες της ημερίδας θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγ. Αποστόλου, ενώ το "στίγμα" της σημερινής κατάστασης του κλάδου, που εξακολουθεί να υφίσταται μεγάλες πιέσεις από τον ΕΦΚ, αναμένεται να δώσουν με τις ομιλίες τους οι πρόεδροι της ΕΔΟΑΟ Βαγγ. Αργύρης, του ΣΕΟ Γιωρ. Σκούρας και της ΚΕΟΣΟΕ Χρ. Μάρκου. Θα απευθύνουν χαιρετισμό επίσης ο πρόεδρος του Enterprise Greece Χρ. Στάικος και ο Μιχ. Μητσόπουλος, Μακροοικονομολόγος Senior Advisor του ΣΕΒ.

Οι εργασίες της ημερίδας, στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν αναλυτικές εισηγήσεις για τα υπό εξέταση θέματα από στελέχη της ΕΔΟΑΟ και του κλάδου, του υπουργείου και του Enterprise Greece, θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Νικοδήμου στις 10 π.μ. Παρακαλείσθε για την δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος.

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 58 επισκέπτες συνδεδεμένους