Εκτύπωση
PDF

22 Μαρτίου 2022

ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ
ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ COVID ΕΠΟΧΗ

 

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου (ΕΟΣ Σάμου), με στόχο την καταγραφή της άποψης των Ελλήνων καταναλωτών και τα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν ελληνικά ποιοτικά κρασιά στη μετά COVID εποχή, εντάσσει στα πλαίσια του προγράμματος NUTRIWINE μια σημαντική έρευνα αγοράς στην οποία σας καλεί να απαντήσετε, με τήρηση όλων των προτύπων ασφάλειας προσωπικών δεδομένων:

Η έρευνα αυτή, παραγματοποιείται σε συνεργασία με το εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αφορά στον τρόπο και τα κριτήρια με τα οποία ο μέσος καταναλωτής αγοράζει ποιοτικά ελληνικά κρασιά.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της έρευνας αυτής, θεωρούμε πως θα προσφέρουν σημαντικά ποσοστιαία στοιχεία καταγραφής των προτιμήσεων του μέσου Έλληνα καταναλωτή, πράγμα που θα συντελέσει στην ποιοτική αναβάθμιση των οίνων ώστε να καλυφθούν πλήρως οι απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Παρακαλούμε, δαπανήστε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, για να καταγραφεί η γνώμη και οι απόψεις σας για το σαμιώτικο κρασί του Συνεταιρισμού:

https://forms.gle/QeQx4bcQrjtsuxnm9

 

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 117 επισκέπτες συνδεδεμένους