Εκτύπωση
PDF

12 Μαΐου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΔΟΑΟ
Εκδήλωση - Workshop: «Οινοτουρισμός: Η Επόμενη Μέρα»
19 & 20 ΜΑΪΟΥ 2022 - ACHAIA CLAUSS, ΠΑΤΡΑ

 

Η ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. διοργανώνει Εκδήλωση -Workshop με τίτλο «Οινοτουρισμός: Η επόμενη Μέρα», στις 19 και 20 Μαΐου 2022, στις εμβληματικές εγκαταστάσεις της Achaia Clauss στην Πάτρα.

Στόχος της 2ήμερης εκδήλωσης - workshop, στην οποία θα παρευρεθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, είναι ο συντονισμός δράσεων, σε Εθνικό και Τοπικό επίπεδο καθώς και η διαμόρφωση καλών πρακτικών γύρω από τον οινοτουρισμό. Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους κεντρικών - κρατικών φορέων, συλλογικών ενώσεων οίνου, εστίασης και τουρισμού, όπως και διαβουλεύσεις μεταξύ διακεκριμένων ειδικών και ακροατηρίου, επιτόπου και διαδικτυακά.

H Εκδήλωση-Workshop θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο (σύνδεσμοι: https://youtu.be/ee2TEkEjsrk 1η μέρα και https://youtu.be/qu7j0kYHIYc 2η μέρα) και υλοποιείται ως Τοπική Δράση, στο πλαίσιο της διατοπικής συνεργασίας «Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού» του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, υπομέτρο 19.3, «Στήριξη για την προπαρασκευή και την υλοποίηση της συνεργασίας (διακρατική & διατοπική)», του Μέτρου 19, του ΠΑΑ 2014 - 2020, από την ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

Στη διατοπική συνεργασία «Οργάνωση & Προβολή του Οινοτουρισμού» συμμετέχουν συνολικά 22 Αναπτυξιακές Εταιρείες - Ομάδες Τοπικής Δράσης LEADER, με συντονιστή εταίρο την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. – ΑΟΤΑ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εν λόγω εκδήλωσης - workshop, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΧΑΪΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. www.achaiasa.gr


Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 514 επισκέπτες συνδεδεμένους