Εκτύπωση
PDF

22 Νοεμβρίου 2010

Ανάδειξη της κας Μάγιας Τσόκλη ως πρέσβειρας για το ελληνικό κρασί - Παρουσίαση Portal για το επώνυμο ελληνικό κρασί

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 42ης Xenia, που πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo, (αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου, (Ε.Δ.Ο.Α.Ο.) διοργανώνει εκδήλωση στην διάρκεια της οποίας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του Portal για το επώνυμο ελληνικό κρασί New Wines of Greece (ώρα 12:00)

To Portal είναι «υπό κατασκευή» και θα βασίζεται στο περιεχόμενο και τις κατευθύνσεις του «Στρατηγικού σχεδιασμού για το marketing και branding του ελληνικού κρασιού. Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύντομη περιγραφή του Στρατηγικού σχεδιασμού από την Σύμβουλο (Αlter Vision – Critical pyblics), ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση σε λειτουργικό επίπεδο του Portal, από την ανάδοχο εταιρεία Post Scriptum, και παράλληλα θα ανακοινωθούν οι ενέργειες web marketing που θα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Portal.
Στην συνέχεια και ώρα 14:00, μια ξεχωριστή προσωπικότητα και δεινή ταξιδεύτρια η βουλευτής κα Μάγια Τσόκλη, θα ανακηρυχθεί, πρέσβειρα, του επώνυμου ελληνικού κρασιού.
Βασική επιδίωξη αποτελεί το να «ταξιδέψει» το ελληνικό κρασί στον κόσμο, αξιοποιώνταςτον μοναδικό τρόπο επικοινωνίας που διακρίνει την κα Μάγια Τσόκλη.
Η εκδήλωση απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου.

 

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 88 επισκέπτες συνδεδεμένους