Εκτύπωση
PDF

26 Ιανουαρίου 2012

μαυροδάφνη Πατρών

Συλλεκτικό κομμάτι…κομμάτι του Καρναβαλιού…..η Μαυροδάφνη Πατρών

Η Πατραϊκή Οινοποιία με χαρά παρουσιάζει και φέτος την νέα συλλεκτική, καρναβαλική ετικέτα «Μαυροδάφνη Πατρών – Καρναβάλι 2012».
Η φετινή ετικέτα είναι εμπνευσμένη από τον «Αρλεκίνο», τον γνωστό μίμο και γελωτοποιό με τα πολύχρωμα, μπαλωμένα ρούχα και την μάσκα, που σκορπάει την χαρά και το γέλιο με τα ακροβατικά και τα αστεία του.
Η Πατραϊκή, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς Μαυροδάφνης Πατρών (Ονομασία Προέλευσης Ελεγχόμενη), θέλοντας και φέτος να συμβάλλει στο κέφι, στη χαρά, στο ξεφάντωμα και ανεμελιά αυτής της περιόδου, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν χρειάζονται λεφτά για να γελάμε, αρκεί ένας αστείος λόγος και καλή διάθεση, συνεχίζει την παράδοση που ξεκίνησε πέρυσι και παρουσιάζει την νέα, καρναβαλική, πολύχρωμη συσκευασία της Μαυροδάφνης Πατρών.

Επιπλέον, πάνω στο μπουκάλι αναγράφεται η φετινή χρονολογία «2012» τονίζοντας έτσι τo συλλεκτικό χαρακτήρα της συσκευασίας μετατρέποντας την σε ένα υπέροχο αναμνηστικό του φετινού καρναβαλιού και επιτρέποντας στους συλλέκτες να συνεχίσουν την συλλογή τους.
Η επίσημη παρουσίαση της ετικέτας «Μαυροδάφνη Πατρών – Καρναβάλι 2012», η οποία θα περιλαμβάνει και γευστική δοκιμή της Μαυροδάφνης Πατρών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, από τις 20:00 μέχρι τις 22:00, στο «DUE PIANI» (Αγ. Νικολάου 47, Πάτρα), ένα από τα πιο γουστόζικα wine bar – restaurants, με προσεγμένη διακόσμηση και φιλική ατμόσφαιρα, στο κέντρο της πόλης (είσοδος ελεύθερη).
Το συλλεκτικό αυτό μπουκάλι μπορείτε να το βρείτε ΜΟΝΟ κατά την περίοδο του καρναβαλιού (από την τελετή έναρξης 21 Ιανουαρίου 2012 μέχρι την τελετή λήξης 26 Φεβρουαρίου 2012) στο πρατήριο της Πατραϊκής Οινοποιίας, Ανθείας 38, στην Πάτρα και σε επιλεγμένα καταστήματα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2610 362713  και 2610 362730, στο fax: 2610 362707 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (Υπεύθυνη Μάρκετινγκ: κα Μαρία Κουτσοπούλου).

Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Tελευταία Nέα

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 291 επισκέπτες συνδεδεμένους