Εκτύπωση
PDF

8 Νοεμβρίου  2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΟΣΟΕ
ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»
(ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 15:00)

Η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή τους στο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ που υλοποιεί η ΚΕΟΣΟΕ, παρέχεται από την Τετάρτη 10/11/2021 σε όλους του εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ξεκινά από την Τετάρτη  10 Νοεμβρίου  2021 ώρα 15:00 και λήγει την Πέμπτη  25 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00

Η αναλυτική 3η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά συμμετοχής (διαθέσιμη από 9/11/2021), καθώς και η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης Συμμετοχής θα είναι διαθέσιμη από 10/11/2021   στην ιστοσελίδα της ΚΕΟΣΟΕ www.keosoe.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι, για τυχόν απορίες ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις Αιτήσεις συμμετοχής, θα μπορούν να επικοινωνούν με την κα Πριτσιβέλη Ελένη στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Η 3η  πρόσκληση αφορά τη συμμετοχή 14 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα (ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης) της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και μόνο, δεδομένου ότι στις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας για ο εγκεκριμένος αριθμός ωφελουμένων (967), καλύφθηκε στο πλαίσιο της 1ης και 2ης πρόσκλησης.

Οι υποψήφιοι, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν την ιδιότητα του εργαζόμενου (περιλαμβανομένης και της περίπτωσης εργαζόμενου σε εποχική επιχείρηση) σε επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα της Οικονομίας ,με σχέση εξαρτημένης εργασίας τόσο κατά τη χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο και τη χρονική στιγμή που εισέρχονται και επίσημα στο Πρόγραμμα (ως χρονική στιγμή εισόδου λογίζεται η πρώτη ημέρα υλοποίησης του προγράμματος κατάρτισης).

Το πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» είναι επιδοτούμενο με 5 € μικτά ανά ώρα κατάρτισης (500 € για τα προγράμματα 100 ωρών ,που αφορούν (7) επτά ωφελούμενους και 400 € για τα προγράμματα 80 ωρών, που αφορούν επίσης  (7) επτά ωφελούμενους) και  λόγω της covid-19, θα υλοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τηλεκατάρτισης, ενώ οι ωφελούμενοι θα πιστοποιηθούν για τις γνώσεις τους και θα λάβουν σχετική βεβαίωση, κατόπιν σχετικών εξετάσεων.

Η επιδοτούμενη  κατάρτιση αφορά στα εκπαιδευτικά προγράμματα που ακολουθούν:

1.         Γευσιγνώστης Οίνων,

2.         Στέλεχος διαδικτυακού Marketing Οινοποιητικών Προϊόντων,

3.         Στέλεχος Ανάπτυξης Οινοτουρισμού,

4.         Στέλεχος Εξαγωγικού - Διεθνούς Εμπορίου Οινοποιητικών Προϊόντων

5.         Στέλεχος Πωλήσεων Οινοποιητικών προϊόντων


Πρόγραμμα «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ»

Επιστημονική Συνεδρία

Ημερίδα για τον Αττικό αμπελώνα

19/12/2022

Εισήγηση Μάρκου Χρήστου, Προέδρου της ΚΕΟΣΟΕ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη, Αναπληρ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Δ. Γραμματικού, ΥΠΑΑΤ

Εισήγηση Σ. Γεωργάκη, Πρόεδρος ΑΟΣ Κορωπίου


Κλωνική επιλογή στην ελληνική αμπελουργία

Οι παρουσιάσεις των εισηγητών και των παρεμβάσεων στην Επιστημονική Συνεδρία που διοργάνωσε η ΚΕΟΣΟΕ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Αμπελολογίας του Γ.Π.Α. και Αμπελουργίας του Α.Π.Θ. στο Γεωπονικό Παν. Αθηνών, στις 14 Φεβρουαρίου 2020

Εισήγηση Ν. Νικολάου Καθηγητή ΑΠΘ

Εισήγηση Κ. Μπινιάρη Επίκ. Καθηγήτρια ΓΠΑ

Εισήγηση Μ. Σταυρακάκη Ομότ. Καθηγητή ΓΠΑ

Παρέμβαση Ε. Χρυσικοπούλου

Παρέμβαση Ν. Δάλπη

Oι 7 συνεταιριστικές αρχές

Ισολογισμός 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

στις 10/12/2012

ΑΓΟΡΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ

ΔEITE TO VIDEO

Δείτε τα πρακτικά της ημερίδας:

Hμερίδα Castelmaure

Συνδεδεμένοι Xρήστες

Έχουμε 255 επισκέπτες συνδεδεμένους